MUSEROS AMPLIA EL SERVEI MUNICIPAL DE MINIECOPARCS PER MINIRESIDUS

L’Ajuntament de Museros ha ampliat el servei municipal de miniecoparcs, que apropa als ciutadans el reciclatge de miniresidus: aquells residus xicotets que corren pels calaixos de casa, i que fins ara no podien anar a cap altre contenidor del carrer.

Els minis són un complement indispensable per a l’arquitectura urbana, ja que la majoria dels miniresidus que recullen són contaminants i per això, tot i ser petits, el seu reciclatge és molt seriós. Sobretot perquè són residus que es poden esbarriar entre les escombraries amb molta més facilitat que, per exemple, una nevera. A més, conseguir bones xifres de reciclatge amb residus tan petits és realment complicat, perquè pesen molt poc i es necessita la participació de moltíssima gent, altrament és impossible. Seguint amb l’exemple de la nevera, per aconseguir-ne l’equivalent en pes, els miniecoparcs han de recollir milers, i fins i tot desenes de milers de residus xicotets. Costa moltíssim sumar quilos a base de bombetes, piles botó, ulleres, o bombetes… que només pesen uns pocs grams!

Blipvert Recologics ofereix servei de renovació completament sostenible de cada miniecoparc (cada set anys i sense generar residu), perquè sempre llueixin brillants. El servei inclou la revisió de les boques d’entrada dels residus, fàcilment intercanviables per tal que els miniecoparcs es puguen adaptar als residus que el futur ens depari, sense generar despeses innecessàries.

Els miniresidus que es poden reciclar al nou miniecoparc de Museros són: residus d’aparells electrònics i elèctrics (RAEE) de petit format, cartutxos de tinta d’impressora, bombetes de baix consum, incandescents i LED, telèfons mòbils, tot tipus de piles, bateries i acumuladors, i càpsules de cafè.

A més, els miniecoparcs blipvert disposen de dos moderns aparadors de vidre dissenyats específicament per a la comunicació ecològica, cosa que permet el Consistori fer campanyes de comunicació municipal de manera elegant i sostenible.

 

Redueix, reutilitza, i com a última opció, recicla.
Blipvert Recologics, 2024